Performance

2015-05-27 | 15:44:00


 
Här kommer filmen på performancet som filmgruppen har jobbat med! Tyvärr blev den lite lågupplöst men det hjälps inte. Under vernissagen visades performancet på plats och det finns även en QR-kod till videon på en plansch inne i kuben så alla ska kunna titta på den. Alla har verkligen varit jättduktiga och vi är så tacksamma över er som tittar in på bloggen. Nu håller vi på att avsluta projektet med en utvärdering, medan några av oss laddar inför att skicka kuben till Stockholm i augusti. Men mer om det i ett annat inlägg. Ha det bra och fortsätt ta hand om varandra!

Vernissagen

2015-05-18 | 10:00:00
NU är kuben öppen för allmänheten och vernissagen har gått av stapeln. Tack alla som dök upp (Trots det ruskiga vädret)!! Med godis, festis, ballonger och en superbra stämning kunde vi kolla på performance, fotografier, kostymer, film, blogg och konstverk! Kuben kommer som sagt fortsätta att stå öppen utanför midgårdsskolan fram tills vi går på sommarlov, så om du missade i onsdags så finns det fortfarande andra chanser att se vårt arbete! 
 
Nu ser vi fram emot vad som vad ska hända kuben i framtiden!! Självklart rapporterar vi om sådant här på bloggen sedan. Men medan vi väntar på det så kan ni väl kolla på den här långa raden med bilder från den regninga men ack så trevliga vernissagen. ♥ 
 
 
Kom ihåg att vara snälla mot varandra!
 

Efterlängtad Vernissage

2015-05-10 | 14:36:51
Nu är det äntligen dags för kuben att öppnas och dess innehåll att visas upp!

På onsdag den 13 maj kommer en vernissage att hållas och efter det kommer kuben att hållas öppen alla skoldagar mellan 8:30 och 16:00 fram till sommarlovet. Ni ska även vid två tillfällen få ta del av performance-gruppens arbete live! Om ni skulle missa det så går den alltid att kolla på senare på internet, uppträdandet kommer att läggas upp här på bloggen.

Så här ser schemat ut för vernissagen:
11.00 - Kuben öppnas under skywalken
11.15 - Performance
12.15 - Performance

Det bjuds på snacks & dryck och många intressanta arbeten angående mänskliga rättigheter som de olika grupperna är spända på att få visa upp. Kom och ta del av en trevlig vernissage!

RSS 2.0